FIRA STORT SOM SMÅTT

Smakerna, råvarorna & glädjen

Alla mina tårtor görs från grunden, med mycket kärlek och med de bästa råvarorna. Hemmagjorda krämer, fyllningar och sylter utan att vara för söta. Jag tror inte att jag gjort en tårta som är den andra lik. Oftast baserar jag mina tårtor på vilka smaker ni gillar och dekorerar dem efter säsong och daglig inspiration. Nedan visar jag några tårtor som jag gjort.

Naked cake

Naked Cake är den nya trenden där tårtbottnar och fyllning exponeras fritt. Det ger ett rustikt och romantiskt utseende. Toppas med mycket färska bär och blommor. Passar bra till bröllop och andra festligheter!

Fransk moussetårta

Fransk chokladbotten på smör och fin choklad. Säsongens mousse, toppad med chokladganache och säsongens bär.

Öppen princesstårta med färska bär

En svensk klassiker på Majas vis. Ljusa sockerkaksanslag, hemmagjord hallonsylt på egenplockade hallon. Vaniljkräm, vispad grädde, färska hallon och marsipan. Garneras på olika sätt.

Maja gräddnos

Sockerkaksanslag, sylt, vaniljkräm, grädde och färska bär.

IMG_0225.jpg
IMG_1353.jpg

Konditori