NÄR DU VILL VARA MED PÅ FESTEN SJÄLV
Menyer och catering
Studentbuffé
Minimum 15 personer
Potatis- och primörsallad med fransk senapsvinägrett, sparris, kapris, rädisor, sockerärtor, persilja och dill
Ört- och citronbakad gårdskycklingbröst
Citron- och basilikasås
Vattenmelon- och fetaostsallad med balsamicoreduktion och färska jordgubbar
Västerbottenpaj
Focacciabröd och fröknäckebröd
235 kr/person
Om man önskar ett tillägg av utsökta svenska ostar från Påveras med matchande marmelad
259:-/person
Sommarbuffé
Minimum 15 personer
Potatis- och primörsallad med dijonnaise, rädisor, sockerärtor, samt persilja och dill
Ört- och citronbakad gårdskyckling
Varmrökt lax med crudité på fänkål
Små västerbottenpajer med syrad grädde och rödlök
Vattenmelonsallad med fetaost, babyspenat och balsamicoreduktion och färska jordgubbar
Ångad sparris med brynt smöremulsion, konfiterat ägg, friterade nässlor samt rågkrisp
Basilika- och citronsås
Focacciabröd och fröknäckebröd
Utvalda ostar och marmelad
289:-/person
Italiensk buffé
Minimum 15 personer
Marinerade oliver
Parmarullar med färskostkräm, skivad tryffelsalami, italienska korvar och bresola
Små västerbottenpajer med syrad grädde och rödlök
Capresesallad med basilika, körsbärstomater, minimozzarella
Pain piatto – surdegspizza i små slice
Melonsallad med fetaost ruccola, soltorkade tomater och saltrostade solrosfrön
Färsk tortellinipasta med vår genovapesto, frön, basilika, vitlök och parmesanost
Citron- och örtmarinerad gårdskycklingbröst
Basilika- och citronsås
Ost med hembakat italienskt brytbröd med olivolja, örter och flingsalt och fikonmarmelad
269:-/person