NÄR DU VILL VARA MED PÅ FESTEN SJÄLV

Menyer och catering

Studentbuffé

Minimum 15 personer 

Potatis- och primörsallad med fransk senapsvinägrett, sparris, kapris, rädisor, sockerärtor, persilja och dill

Ört- och citronbakad gårdskycklingbröst

Citron- och basilikasås

Vattenmelon- och fetaostsallad med balsamicoreduktion och färska jordgubbar

Västerbottenpaj

Focacciabröd och fröknäckebröd

235 kr/person

Om man önskar ett tillägg av utsökta svenska ostar från Påveras med matchande marmelad

259:-/person


Sommarbuffé

Minimum 15 personer 

Potatis- och primörsallad med dijonnaise, rädisor, sockerärtor, samt persilja och dill

Ört- och citronbakad gårdskyckling

Varmrökt lax med crudité på fänkål

Små västerbottenpajer med syrad grädde och rödlök

Vattenmelonsallad med fetaost, babyspenat och balsamicoreduktion och färska jordgubbar

Ångad sparris med brynt smöremulsion, konfiterat ägg, friterade nässlor samt rågkrisp

Basilika- och citronsås

Focacciabröd och fröknäckebröd

Utvalda ostar och marmelad

289:-/person


Italiensk buffé

Minimum 15 personer 

Marinerade oliver

Parmarullar med färskostkräm, skivad tryffelsalami, italienska korvar och bresola

Små västerbottenpajer med syrad grädde och rödlök

Capresesallad med basilika, körsbärstomater, minimozzarella

Pain piatto – surdegspizza i små slice

Melonsallad med fetaost ruccola, soltorkade tomater och saltrostade solrosfrön

Färsk tortellinipasta med vår genovapesto, frön, basilika, vitlök och parmesanost

Citron- och örtmarinerad gårdskycklingbröst

Basilika- och citronsås

Ost med hembakat italienskt brytbröd med olivolja, örter och flingsalt och fikonmarmelad

269:-/person


Skicka förfrågan om catering