Nedan finns några av dem bröd jag bakar. Jag har inte alla bröd varje dag, utan bakar ungefär tre olika sorter varje dag. Surdegsbröd finns alltid att köpa.

  • PAIN BLANC – SURDEGSBRÖD
    PAIN BLANC – SURDEGSBRÖD
  • PAIN BLANC – SURDEGSBRÖD
    PAIN BLANC – SURDEGSBRÖD
    Luftigt bröd med seg och frasig skorpa och mycket aromatiskt. Passar som frukostbröd, brytbröd till alla måltider, lyxiga smörgåsar eller som mackor/toast. Perfekt att rosta. (Innehåller: vete, vetesurdeg på vildjäst, salt, äggvita.)
  • PAIN BLANC – SURDEGSBAGUETTE
    PAIN BLANC – SURDEGSBAGUETTE
  • PAIN BLANC – SURDEGSBAGUETTE
    PAIN BLANC – SURDEGSBAGUETTE
    Långjäst storporigt bröd med seg och frasig skorpa och mycket aromatiskt. Passar som frukostbröd, brytbröd till alla måltider, lyxiga smörgåsar. (Innehåller: vete, vetesurdeg på vildjäst, salt, äggvita.)
  • PAIN BLANC – SURDEGSFRALLOR
    PAIN BLANC – SURDEGSFRALLOR
  • PAIN BLANC – SURDEGSFRALLOR
    PAIN BLANC – SURDEGSFRALLOR
    Luftigt bröd med seg och frasig skorpa och mycket aromatiskt. Passar som frukostbröd, brytbröd till alla måltider, lyxiga smörgåsar. (Innehåller: vete, vetesurdeg på vildjäst, salt, äggvita.)
  • HAVRE-TEKAKOR
    HAVRE-TEKAKOR
  • HAVRE-TEKAKOR
    HAVRE-TEKAKOR
    Ett barnsligt gott och saftigt mjukt bröd. Passar med enkla pålägg till frukost, en matig byggmacka eller en lyxig räksmörgås. (Innehåller: mjölk, havregryn, jäst, vetemjöl, smör, socker och havssalt.)
  • LINGONBRÖD
    LINGONBRÖD
  • LINGONBRÖD
    LINGONBRÖD
    Ett mycket mjukt och saftigt, smakrikt formbröd. Perfekt frukostbröd eller med en skiva lagrad ost. Lång hållbarhet. (Innehåller: filmjölk, lingon, vete, havre, råg, rågsikt, graham, bikarbonat, kummin och fänkål.)
  • MAJAS DANSKA RÅGBRÖD
    MAJAS DANSKA RÅGBRÖD
  • MAJAS DANSKA RÅGBRÖD
    MAJAS DANSKA RÅGBRÖD
    Ett hållbart frukostbröd som ger magen lite att arbeta med. Perfekt till smörrebröd eller till sillen. Ett måste till högtidsbufféerna! (Innehåller: rågsurdeg, krossad råg, grovt rågmjöl, solroskärnor, linfrön, havssalt och lite sirap.)
  • LANTBRÖD
    LANTBRÖD
  • LANTBRÖD
    LANTBRÖD
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin iaculis arcu nibh. Aenean hendrerit massa eu nibh imperdiet, at efficitur felis consectetur. Quisque diam nisi, sodales id feugiat et, sodales vel neque. Quisque fermentum nulla a lacus imperdiet, ac molestie nulla lacinia. Suspendisse euismod, magna malesuada mollis fermentum, purus leo semper nibh, vel maximus tellus ligula vel sapien. Cras et diam et est maximus pulvinar sed a nulla.
  • ITALIENSKT BRYTBRÖD
    ITALIENSKT BRYTBRÖD
  • ITALIENSKT BRYTBRÖD
    ITALIENSKT BRYTBRÖD
    Tunn och krispig och mjuk på samma gång. En Foccacia skall göras på riktigt fin olivolja och härliga örter. Kan ibland göras mer matig, såsom med getost, oliver eller potatisskivor. (Innehåller: vatten, jäst, olivolja, vetemjöl med hög proteinhalt, durummjöl, socker och havssalt.)
  • GROVT RÅGSURBRÖD
    GROVT RÅGSURBRÖD
  • GROVT RÅGSURBRÖD
    GROVT RÅGSURBRÖD
    Ett lutfigt bröd med seg och frasig skorpa med nötig karaktär. Passar till det mesta men är väldigt gott till ostar och Majas hemmagjorda marmelad.(Innehåller: vatten, rågsurdeg, vetemjöl med hög proteinhalt, grovt rågmjöl, brödsirap, havssalt, saltrostade linfrön, solrosfrön samt sesamfrön. Ibland även med aprikos eller äpplemos.)
  • VÄNSKAPSBRÖD
    VÄNSKAPSBRÖD
  • VÄNSKAPSBRÖD
    VÄNSKAPSBRÖD
    Ett saftigt och gott vänskapsbröd. Kan serveras som limpor, bullar eller kakor. Ge bort till nån du tycker om! (Innehåller: havrekli, vetekross, rågkross, linfrön, lingonsylt, jäst, rapsolja, vetemjöl och salt.)
  • BLÅBÄRSMUFFINS
    BLÅBÄRSMUFFINS
  • BLÅBÄRSMUFFINS
    BLÅBÄRSMUFFINS
  • KOKOSBROWNIE
    KOKOSBROWNIE
  • KOKOSBROWNIE
    KOKOSBROWNIE
  • KÖPENHAMNARE
    KÖPENHAMNARE
  • KÖPENHAMNARE
    KÖPENHAMNARE
  • HALLONGROTTOR
    HALLONGROTTOR
  • HALLONGROTTOR
    HALLONGROTTOR
  • CROISSANT
    CROISSANT
  • CROISSANT
    CROISSANT
  • KANELBULLAR
    KANELBULLAR
  • KANELBULLAR
    KANELBULLAR
  • KÄRLEKSMUMS
    KÄRLEKSMUMS
  • KÄRLEKSMUMS
    KÄRLEKSMUMS
  • BÄRBAKELSER
    BÄRBAKELSER
  • BÄRBAKELSER
    BÄRBAKELSER
  • CHOKLADKAKOR
    CHOKLADKAKOR
  • CHOKLADKAKOR
    CHOKLADKAKOR
  • RULLTÅRTA
    RULLTÅRTA
  • RULLTÅRTA
    RULLTÅRTA

nybakt bröd & bakverk

Bröd är underbart. Det är en konst eftersom degen beter sig olika beroende på temperatur, väder och mitt humör. Det roliga är att det alltid finns något nytt att lära sig och det bästa av allt är att det är fantastiskt inspirerande att jobba med.

Öppettider i butiken

 

sön–tis stängt   |   ons 8–16   |   tors–FRE 8–18   |   lör 8–14

Öppettider i butiken

 

sön–tis stängt

ons 9:00–16:00

tors–FRE 9:00–18:00

lör 8:00–13:00